Banky v ČR, úvěry, bankovní poplatky

Česká spořitelna

Její kořeny sahají až do roku 1825 kdy zahájila činnost Spořitelna česká. Roku 1992 navázala na tradici spořitelnictví Česká Spořitelna jako akciová společnost. Dnes má Česká spořitelna téměř pět a půl milionu klientů čímž utvrzuje svoje pevné postavení na trhu.

Nabízí nepřeberné množství produktů pro fyzické i právnické osoby.

V osobním finančnictví  nabízí  osobní účty, exklusive konto, sporožirový účet,  běžné účty v cizí měně, účty pro děti a studenty a spoustu dalších.

Různé typy karet – Chytrá karta ČS, Debetní karty, karty pro děti a studenty a další doplňkové služby k platebním kartám.

Přímé bankovnictví – Servis 24 Telebanking, Servis 24 Internetbanking, Servis 24 GSM banking

Platby do zahraničí – jednotný eurový platební styk: SEPA převod, PRIEURO Zahraniční platební styk

Šeky – soukromé, šeky splatné u jiných bank

Bydlení  - Hypoteční úvěry, Úvěry ze stavebního spoření, a mnoho dalších produktů pro financování bydlení

Spoření a Investování  - Vkladní knížky, Vkladový účet, dětská vkladní knížka, flexibilní životní pojištění JUNIOR, Stavební spoření, Penzijní připojištění, Podílové fondy ISČS, Hypoteční zástavní listy, Permiový dluhopis světových indexů ČS/2012, Prémiový vklad, Zlatý vklad České spořitelny, různé podílové fondy, Obchodování s dluhopisy, Erste Private Banking, Dluhopis s kombinovaným výnosem, Prémiový dluhopis EverBest, Prémiový dluhopis Quatro.

Zajištění nejen na stáří – Penzijní připojištění, Flexibilní životní připojištění FLEXI, ČS fondy životního cyklu

Pro firmy a města – platební transakce, elektronická fakturace, spoření, investování, poradenství a podpora, zajištění rizik, financování, programy pro zaměstnance.

Dále nabízí Služby pro Finanční instituce, banky a ostatní, Hypoteční centrum, Developer centrum, Analýzy a trhy, Bonus program.

Přidat komentář

Váš komentář

Banky v ČR, úvěry, bankovní poplatky | Příspěvky (RSS) and Komentáře (RSS)|