Banky v ČR, úvěry, bankovní poplatky

Wüstenrot

Barvou této banky je oranžová. Wüstenrot nabízí zajištění bydlení, zhodnocení financí, zajištění ve stáří, zabezpečení majetku a rodiny a hotovostní půjčky.

Mezi produkty Wüstenrot patří stavební spoření, životní spoření, neživotní pojištění, hypoteční úvěry, překlenovací úvěr a úvěr ze stavebního spoření.

Stavební spořitelna Wüstenrot funguje v České republice od roku 1993 a nabízí individuální program spoření s vysokým zhodnocením vkladů přizpůsobený aktuálním potřebám klientů a širokou nabídku výhodných úvěrů. Získala si důvěru 420 000 klientů a 3 její produkty byly oceněny v soutěži o nejlepší finanční produkt roku Zlatá koruna.

Ze stavebních spořitelen Wüstenrot se v Německu i Rakousku staly ucelené finanční skupiny, které poskytují komplexní služby ve všech otázkách zabezpečení tvorby majetku a zejména bydlení. I v ČR byly po pěti letech působení stavební spořitelny rozšířeny nabízené služby také o životní pojištění. Životní pojišťovna vznikla spojením dvou finančně velmi silných skupin Wüstenrot Versicherungs Ag Salzburg a Wüstenrot &Württembergische AG Stuttgart. Dalším produktem Wüstenrot je neživotní pojištění, což je pojištění související s bydlením, tj. pojištění domu nebo bytu, domácnosti a odpovědnosti osob. Patří sem i pojištění motorových vozidel. Dalším produktem jsou hypoteční úvěry, kterých nabízí Wüstenrot širokou nabídku. Základní podmínkou je, mít k dispozici nemovitost, kterou můžete dát bance do zástavy. Dále nabízí Wüstenrot překlenovací úvěr, který je vhodný pro situace, kdy se musíte rychle rozhodnout a potřebujete finanční prostředky. Je určen k překlenutí doby do přidělení cílové částky a získání nároku na úvěr ze stavebního spoření, který je také posledním produktem Wüstenrot. Jedná se o efektivní způsob spoření s následnou možností využití výhodného úvěru ze stavebního spoření.

Péče o klienta je u Wüstenrot postavena na osobních, respektive rodinných finančních poradcích.

Hlavní akcionáři jsou Wüstenrot & Württembergische AG Stuttgart s 52,46%, Wüstenrot Verwaltuns-und Dienstleistungen GmbH Salzburg s 40,80% a Kooperativa, pojišťovna. a. s. Praha s 6,16%.¨

Ve vedení představenstva proběhly změny, předsedou představenstva Wüstenrot stavební spořitelny je Ing. Jan Vlček.

Wüstenrot je nejlepší, co se srovnání finančních produktů týče. Má nejnižší poplatky za vedení účtu, finanční výtěžek z bodů Klubu Wüstenrot, případné bonusy za uzavření následné smlouvy a poloviční poplatky za uzavření smlouvy.

Přidat komentář

Váš komentář

Banky v ČR, úvěry, bankovní poplatky | Příspěvky (RSS) and Komentáře (RSS)|