Banky v ČR, úvěry, bankovní poplatky

Komerční banka

Ať už jste student, který chce trávit prázdniny v cizině, běžný občan, který chce mít přehled o svých penězích a platbách, nebo třeba podnikatel, co řeší správu firemních financí, je tu pro vás Komerční banka. Nabízí obrovské množství produktů a služeb. Pro studenty od 15 do 30 let je tu zvláštní typ konta, které nabízí mnoho výhod oproti běžný účtům, samozřejmostí je i využívání internetového bankovnictví. Pro občany se pak kromě běžného účtu nabízí také možnost úvěru v podobě Půjčky bez rizika nebo např. Flexibilní hypotéky. Je jedno jestli chcete půjčit na bydlení, nákupy, nebo chcete trvalou finanční rezervu. Všechny tyto možnosti Komerční banka nabízí.

Často využívané je také spoření. Především je to spoření důchodové, ale hodně rodičů využívá i spoření pro děti, které je určeno těm nejmenším, již od narození až do 15 let věku. Konto pak funguje jako takové spořící prasátko a může k němu být vydána i dětská platební karta! Dítko si může střádat drobné částky, jež dostává ve formě kapesného nebo třeba sem tam nějakou korunu od babiček. Pokud potřebujete pojištění domácnosti, majetku, životní, úrazové či cestovní, to vše je vám Komerční banka také schopna nabídnout.
 
Máte-li zájem o jakýkoli z nabízených produktů, nebo se chcete pouze informovat, může prostudovat internetové stránky banky, nebo rovnou navštívit některou z mnoha poboček, celkem jich je 386! Většina jich je vybavena bezbariérovým přístupem. Několik poboček je také vybaveno speciálně přepážkami pro cizince, a na několika místech funguje i sobotní provoz. U každé banky jsou samozřejmostí bankomaty. Komerční banka se může pyšnit opravdu velkým množstvím, což je velkou výhodou pro její klienty. Po celé republice jich je 661. Tato banka patří k nejvýznamnějším u nás a využívá ji více než 1,5 milionu zákazníků.

 

Přidat komentář

Váš komentář

Banky v ČR, úvěry, bankovní poplatky | Příspěvky (RSS) and Komentáře (RSS)|